top of page

Servis računalniške opreme in reševanje podatkov

Racunalniski servis

Nudimo kvalitetne servisne storitve na področju vse računalniške opreme. Popravilo vseh vrst namiznih računalnikov, prenosnikov, strežnikov, tiskalnikov, UPS naprav... Včasih je težava z računalniško opremo večja, zato je potreben servisni poseg. Po diagnostiki vaše naprave, ugotovimo težavo, nato pa se po posvetu z nami odločite za popravilo ali nakup nove naprave. Po končanem popravilu izvedemo še različne varnostne in strojne teste.

Vašo računalniško opremo lahko tudi nadgradimo, starejše računalnike opremimo s sodobnejšo opremo, diski in pomnilniki večje kapacitete, s tem tudi malce starejši računalniki postanejo bolj zmogljivi.

Nudimo tudi reševanje podatkov iz nedelujočih in okvarjenih naprav. Vaše podatke varno in diskretno povrnemo in prenesemo na željen medij ali nov računalnik.

Za popravila in nadgradnje skrbijo usposobljeni storkovnjaki, računalnik bo od nas odšel varen in zanesljiv za uporabo. V našem računalniškem servisu imamo vzpostavljen strog varnostni režim za kopiranje in varovanje podatkov. 

 

Racunalniski servis
Racunalniski servis
bottom of page